Ett byggföretag i Halmstad med över 40 års erfarenhet

Om Bygg & Villaregi

Bygg & Villaregi i Halmstad AB är ett byggföretag i Halmstad med över 40 års erfarenhet och kompetens i byggbranschen. På företaget arbetar idag 10 snickare. Vi arbetar efter ledorden erfarenhet, ansvar och ett personligt bemötande. När ni anlitar oss kan ni vara säkra på att vi alltid håller oss inom tidsplanen utan att någonsin tumma på kvaliteten.

Har du ett projekt som du vill ha hjälp med är du välkommen att kontakta oss, vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kompetens. Tillsammans går vi igenom projektet och vi hjälper er med helheten och de faktiska förutsättningarna. 

Våra kunder

Företag

Vi utför byggprojekt för företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, industrier, butiker, restauranger, hotell, livsmedelsbutiker och offentliga miljöer med flera i Halmstad med omnejd. Vi har ett gediget kontaktnät av lokalt förankrade, skickliga hantverkare som håller våra höga kvalitetskrav vilket innebär att vi har den samlade kapaciteten som krävs för alla byggprojekt oavsett storlek.

Privatpersoner

Privatpersoner i Halmstad med omnejd kan anlita oss när de behöver hjälp med byggprojekt t.ex. Nybyggnation, takarbeten, renovering, tillbyggnad, ombyggnad, garage och/eller carport, uterum med mycket mer. Inget projekt är för litet eller för stort.